Kutatók a neten
2014. november 11. írta: Mafot

Kutatók a neten

A 2010-ben indított sorozatot folytatva idén negyedik alkalommal rendezik meg a Kutatók a Neten - Kutatói Blog és Weboldal Találkozót. A virtuális seregszemlén idén a Mafot is jelen van.

ferroMNM.jpg

Vidám társaság 1896-ban. Bosco automatában készített ferrotípia,  Magyar Nemzeti Múzeum gyűjteménye (Előtérben Hutÿra Ferenc orvos és állatorvos, a kép jobb szélén Tangl Ferenc fiziológus és állatorvos, később mindketten az MTA tagjai, nemzetközi hírű tudósok)

A mafot.blog.hu első bejegyzése 2012. február 17-ről több szakterület művelőjének együttműködéséről szólt. Az elmúlt csaknem három év alatt több, mint kilencven bejegyzés született. Hírt adtunk új adatbázisokról, kötetekről, honi és külföldi kiállításokról, olykor régi képeket fejtettünk meg, feldobtunk pár vitatémát és közismert téveszméket is próbáltunk eloszlatni. Most a kutatói blogok jelképes versenyén olvasóink szavazhatnak ránk. Ha tetsz(ett)ünk, tegyé(te)k! Itt lehet voksolni november 16. vasárnap estig (a Mafot neve mellé tett fekete ponttal és a lista alján levő Vote-ra klikkeléssel). Köszönjük!

 

A közönségszavazáson a második legtöbb szavazatot kaptuk. Köszönjük a bizalmat és a figyelmet!

A bejegyzés trackback címe:

https://mafot.blog.hu/api/trackback/id/tr416886179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása