Megkérdeztük. V. Mit gondol a gyűjteményi workshopról?
2017. november 18. írta: Mafot

Megkérdeztük. V. Mit gondol a gyűjteményi workshopról?

2016 novemberében, épp egy éve rendeztük meg a vidéki fényképgyűjtemények munkatársainak szánt workshopunkat. A kerek évfordulón megkérdeztem Szarka Klárát, a Mafot elnökét és Szabó Magdolnát, a workshop koordinátorát, hogy értékelik a rendezvényt. (A szerk.)

wksh.jpeg

 via

Szarka Klára: Talán az egyik legsikeresebb rendezvényünk volt. Nem véletlen, hogy az előzetes érdeklődés is felülmúlta a várakozásainkat. Azt hiszem, a Mafot egyik alapvető küldetését teljesítette ezzel a kétnapos szakmai képzéssel és eszmecserével. Csak remélni tudom, hogy bizonyos időközönként meg fogjuk tudni ismételni majd a workshopot, mindig beépítve az újabb és újabb tudást és tapasztalatot.

Szabó MagdolnaA workshop sikere is azt mutatja, hogy óriási igény van az ilyen képzésekre. Miután nem ez az első hasonló szakmai programunk, ismét bebizonyosodott, hogy a közgyűjtemények számára nyújtott alkalmak megszervezésére hosszú évek óta a Mafot bizonyul meghatározó, hiteles és potens szervezetnek.

 

A workshop előadásai elérhetők a csatornánkon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mafot.blog.hu/api/trackback/id/tr613305261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása